Συχνές Ερωτήσεις


  • Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου?

Φυσικά και μπορείτε αρκεί να μας ενημερώσετε με Μέιλ στο info@mal-le.com

 

  • Πως θα πάρω το σωστό νούμερο?

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε οδηγό μεγεθών -SIZE GUIDE- οπου μπορείτε να συμβουλευτείτε. Βρίσκεται στο Menu.

 

  • Έχω κάποιες ερωτήσεις για το προιόν σας και δεν είμαι σίγουρη ακόμα και με τον οδηγό μεγεθών για το νούμερο μου, μπορώ να ρωτήσω κάποιον?

Στείλ' τε μας την οποιαδήποτε ερώτηση και απορία σας στο info@mal-le.com ή με μήνυμα στην σελίδα μας στο instagram: https://www.instagram.com/mal_le_by_a_maleviti/ και θα σας απαντήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε.

 

  • Δεν μπορώ να αγοράσω μέσω του e shop σας, με δυσκολεύει η διαδικασία, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κάνω την παραγγελία μου?

Ναι φυσικα! Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στον λογαριασμό μας στο Instagram (https://www.instagram.com/mal_le_by_a_maleviti/) ή στο μείλ μας (info@mal-le.com), με την φωτογραφία προιόντος, νούμερο και τα στοιχεία σας και θα την καταχωρησουμε εμείς για εσάς.

 

  • Δεν διαθέτω κάρτα ή δεν θέλω να δώσω τα στοιχεία της κάρτας μου, υπάρχει κάποιος τρόπος πληρωμής για να κάνω την παραγγελία μου?

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σε κανέναν από τους τρόπους πληρωμής μας δεν χρειάζεται να μοιραστείτε τα στοιχεία της κάρτα σας.

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή: με πληρωμή του ποσού κατα την παραλαβή του δέματος.

Τραπεζική Κατάθεση: όπου πηγαίνετε στην τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε και καταθέτετε το ποσό που χρειάζεται ή κάνετε την συναλλαγή σας μέσω e-banking.

PAYPAL: αν διαθέτετε λογαριασμό πληρώνετε αυτόματα στην σελίδα του PAYPAL χωρίς να χρειαστεί να δώσετε κανένα προσωπικό στοιχείο στο δικο μας site.